Pojkarna

Året som gått och det nya som kommit
Skrivet av Fredrik   
12-01-07 20:42

Då var det nytt år och vi har lagt ännu ett bakom oss.

Mycket har hänt under 2011 och väldigt mycket relaterat till försäljningen av huset i Hjuken och införskaffandet av det nya i Sävast utanför Boden. Hela våren gick åt till att färdigställa sådant som varit påbörjat och som legat utan att ha blivit klart men nu behövde färdigställas. Det handlade om panel, ytskikt inomhus och en hel massa målarfärg och snickerier. Sådant som blivit liggandes när man uppnått en fungerande nivå.

I juli drog flyttlasset norrut efter att vi köpt vårt hya hus i slutet på mars. Vi har ännu inte fått chansen att vila upp oss för någon semester blev det då rakt inte något av med tanke på allt arbete som återstod även efter flyttlasset hade gått.

Nu börjar vi känna oss rätt hemmastadda i Sävast.

Arbetet med hemsidan har kan man väl säga legat lite i träda, men en trettiatta.se är registrerad och väntar bara på att någon ska sätta upp den och lägga över information till den. Det är ju inte helt enkelt att flytta en webb när man måste bevara en del av det som varit som historiska dokument och det som är nytt som det aktuella, så det har fått vänta.

Under senhösten har också projektet med att starta e-handel kommit igång. Redan när vi öppnade klippved.se för att hyra ut vedmaskin föddes tanken på att kunna arbeta vidare på det klimatsmarta temat och börja sälja LED-belysning. Nu är den slutligen öppen som pålyset.se klimatsmart belysning.

Min arbetsgivare har bytt namn och från årsskiftet 2012 heter vi numera Sigma Systems Innovation AB då Cypoint är ersatt med Sigma, så vi lättare passar in bland övriga bolag i Sigma-familjen. Det känns riktigt bra för nu känns det verkligen som om vi är en del av den större koncernen och att jag nu har 1300 kollegor runt om i koncernen.

Tack till alla besökare som kommer in och läser om våra hundar! Hoppas att vi kan hjälpa till med lite fakta och lite personliga betraktelser kring Siberian Husky. Fråga gärna om det är något ni undrar!

Ha ett riktigt bra 2012 nu!

//Fredrik

 

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Ämne:
Kommentar:

Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.