Pojkarna

Fint väder på lördag!
Skrivet av Fredrik   
09-08-25 21:11

 

 

 

Det är sällan jag brukar önska ett specifikt väder väldigt mycket, men nu på lördag har jag en väldigt stor önskan om att det ska vara regnfritt!

Vår snickare är en av de absolut bästa snickarna i trakten och därmed också väldigt mycket anlitad. Vi har lyckats få honom att besöka oss några gånger under våren och framåt sommaren, men vädret har alltid spelat oss ett spratt.

Tanken är att det ska bli ett hål i taket. Genom det hålet ska den nya skorstenen till vedpannan komma upp. När det regnar har det inte varit någon bra idé att stå där med öppet tak. 

Vi ska även skyndsamt beställa det som behövs för att koppla in ventilationen i tillbyggnaden. Jag håller på att kolla upp vilka bestämmelser som gäller när man har en ventilationskanal från ett pannrum med BAE30-klassning, en från ett rum som tillhör bodelen och en kanal som kommer från badrummet och man vill få ut alla genom ett hål i taket på smidigaste sätt utan att äventyra brandsäkerheten.

Tapeter är för övrigt inköpta till lekrummet med en kanonfin utsikt över ängen och den glittrande Vindelälven. På fredag blir det inköp av golv.

//Fredrik 

Senast uppdaterad den 09-08-25 21:32
 

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Ämne:
Kommentar:

Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.