Pojkarna

Semestern närmar sig!
Skrivet av Fredrik   
09-06-25 21:41

Nu närmar sig semestern och det är bara dagar kvar att arbeta innan det är dags att börja arbeta hemma med allt som inte blivit gjort under våren. Vi tjuvstartar lite genom att i morgon på morgonen hämta hem lite sand till grabbarnas sandlåda som just nu är väldigt tom. Det står bara en ram där i en grop.

Då jag arbetat mycket på annan ort än hemorten har väldigt mycket blivit ogjort och gården ser ut som en djungel. Vi har börjat med arbetet lite smått, men man behöver en semester för att ta kommandot över växtligheten.

Vi har 10 kubik med matjord som nu också ligger och väntar på att få fördelas ut över det katastrofområde som var byggplatsen för utbyggnaden förra året. Med denna jordhög hoppas vi att det är möjligt att ta kontroll över kaoset genom att täcka över det värsta i form av gropar, stenar och överbliven sand från bygget.

På baksidan inväntar mycket sandlastande inför kommande år där det i en framtid ska bli en uteplats. Vi ska försöka markera ut det området på ett bra vis så att resten som inte ska bli uteplats kan göras klar.

Helt plötsligt känns semestern ganska kort, för vi vill ju gärna hinna göra en massa saker med barnen också. Förra året var John rätt mycket mindre, men nu när han en springande ettåring blir det nog en sommar utan ro och vila i någon solstol. Storebror som i fyraårspresent fått en cykel kommer nog också att ge oss motion.

Vi har rätt fullt på gården just nu och hoppas att någon vill köpa vår Polar 500GL från -82 som tar plats, annons finns på blocket http://www.blocket.se/vasterbotten/Polar_500GL__82_22107455.htm?ca=2&w=1&last=1

//Fredrik 

 

 

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Ämne:
Kommentar:

Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.