Pojkarna

Äldre och klokare?!
Skrivet av Maria   
09-06-06 15:42

 

Gordon spanar i skogen efter en långpromenad.

Ibland blir man överraskad, på ett bra sätt. Fredrik har varit i Kiruna ett par dagar under veckan som varit. I vanliga fall brukar vi boka in Gordon och Elliot på hundpensionat i Malträsk eftersom de har en tendens att vara väldigt krävande när någon i flocken saknas. Denna gång bestämde vi oss för att se hur det gick att ha dem hemma med mig och pojkarna och jag måste säga att de har uppfört sig exemplariskt. De är helt otroliga på att anpassa sig när de är på det humöret.

Elliot äter höstens gamla, halvruttna lingon. 

En kort promenad på morgonen och en kort promenad på kvällen, och så ute i hundgården på dagen. Det har fungerat helt fantastiskt till skillnad från tidigare gånger när jag haft dem hemma och Fredrik varit borta. Då har de krävt 1000 promenader och inte varit nöjda alls. Det har brölats och ylats på nätterna och sprungits fram och tillbaka i mängd och parti hela natten och hela dagen.

Denna gång har det till och med fungerat alldeles ypperligt att ha John i barnvagnen och Felix gående bredvid på hundpromenaderna. Lite dragigt och ivrigt i början, men man ska inte klaga. Efter kvällsrastningen har de snällt och villigt följt med in och lagt sig att sova för natten. Jag är djupt imponerad och tror faktiskt att gamla hundar KAN lära sig sitta. Hoppas det håller i sig!

 

 

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Ämne:
Kommentar:

Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.