Pojkarna

Äventyrsbad
Skrivet av Maria   
09-04-04 22:38

Förra söndagen när vi var uppe i norrbotten och hälsade på Farmor i Luleå så passade vi på att ta oss en tripp till Boden och äventyrsbadet där. Det blev bara jag (Maria) och Felix. Fredrik är inte så värst förtjust i att bada så han fick underhålla lillebror John medans vi badade. John hade säkerligen tyckt det var kul att bada, men två icke simkunniga barn i famnen är ingen höjdare, så han får följa med när vi är två vuxna någon gång. Dessutom kände jag att det kan vara kul att göra något annorlunda med bara Felix ibland.

Det var en kille som med skräckblandad förtjusning hängde i famnen mest hela tiden. Vi provade "strömmen", vi badade i utepoolen, Felix åkte vattenrutchbanan för barn, vi hoppade runt och hade kul helt enkelt. Helst ville han åka stora vattenrutchbanan, men jag tror att han behöver växa till sig lite innan han får åka den. Dessutom kändes det inte så lämpligt för återpremiären på badhusbesök, inte så bra om han blir rädd för vatten. När Felix var liten var vi rätt ofta och badade, men sedan han började på dagis har det inte blivit något badhus alls. Han accepterade och nu säger han att han ska åka den när han blir stor som mamma och pappa Laughing. Nu vet jag inte om han nödvändigtvis behöver bli runt 30 innan han får åka, men ngt år till iallafall, eller åka med en vuxen.

Äventyrsbadet gjorde i vilket fall som helst stort intryck och han pratar redan om "Nästa gång vi far på badhuset". Känns kul att det blev så uppskattat, även om killen blev enormt trött. När vi kom tillbaka pratade han knappt, bara nickade och skakade på huvet när man frågade saker. Dagen efter var han också jättetrött. Många intryck!

"Nästa gång vi far på badhuset" så ska vi nog se till att även John får följa med och prova barnpoolen.

 

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-postadress:
Din hemsida:
Ämne:
Kommentar:

Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.