Pojkarna

Om Maria

30 år, jämnt och fint. Den som är lite slängd i huvudräkning kan antagligen räkna ut att jag då borde vara född 1979, vilket är helt korrekt.

Allt började i Boden och där tuffade det på i drygt 19 år, efter gymnasiet flyttade jag till Umeå och utbildade mig till gymnasielärare i matte/fysik. Från Umeå bar det sedan av till Hjuken där jag numera lever och bor tillsammans med min make Fredrik, sonen Felix (född juni -05), sonen John (född juni -08) och våra två Siberian Huskys Gordon och Elliot.

Just nu och ett tag till framöver är jag mammaledig med yngste sonen, även om jag med bestämdhet hävdar att ordet "ledig" inte hör ihop med ämnet. Det är full rulle hela dagarna, så inte behöver man sitta och fundera ut hur man ska få tiden att gå.

Mina intressen är många eller få beroende på vad man menar med intressen. Jag är ganska lättroad och finner det mesta rätt intressant, men om man ska specificera sig så får jag nog säga att jag gillar att umgås med familjen och självklart med våra två ludna, fyrbenta vänner, läsa böcker och att vara ute i naturen (vi bor ju bra till för det).

Stora projektet just nu: Bygga ut och renovera huset... Så skönt det ska bli den dagen man "bara" behöver tapetsera om ett rum för att förnya det. Det lär ju dröja många år innan vi är där. Smile Men missförstå mig rätt, det finns en viss charm med allt slit, och det blir rätt fint när man är klar.


Copyright © Maria och Fredrik Gustafsson 2002-2008. Texter och bilder är skyddade av upphovsrättslagen.